Vi tar Allis med oss till Örebro och Nerikes kattklubbs utställning 23-24 januari 2016. Allis är sju månader.

Lördagen får hon lovord och Ex1 av domare Glenn Sjöbom, Sweden. När han får Allis på bordet så granskar han och granskar lite till. Så spricker han upp i ett stort leende och säger: “Den HÄR är fin!”. “Ni vet att jag älskar look och att titta på vackra saker – den här tycker jag är jättefin.”

I tuff konkurens utser han Allis till snyggaste långhåret 🙂 “Lovely promising girl” skriver han på bedömningssedeln. Behöver jag tala om att jag blev oerhört stolt och glad. Det blev också uppfödare Anna Ek.

Söndagen dömer Petra Snajdrová, Czech republic. EX1 och på domarsedeln står “Lovely girl <3”

Här träffar vi också vår uppfödare Anna Ek. Eftersom jag aldrig ställt ut Gusse (Alway´s Shylock) så har vi inte träffats på många år. Men så jätteroligt att träffas igen, träffa andra utställare och uppfödare och få nya vänner i kattvärlden.

Nu väntar vi in att Allis ska bli 10 månader och då åker vi till Malmö och Sydkatten 23-24 april.