Denna helg ställer vi en dag, lördag, hos Östkatten i Nyköping.

Vi får träffa våra uppfödare Anna Ek, Alway´s britter, och Liselotte Berglöf, Skogshalls britter, som ställer ut Allis mamma Grynet, BaraBus Sunbeam. Det är rena rama släktkalaset för här också Allis människo-mormor Siv Widberg, BaraBus. Även pappa Applecat Uno´s ägare är här (ursäkta att jag inte minns namnen…) Jag tycker det är väldigt kul att träffa både gamla och nya bekantskaper men känner alltid efteråt att jag missat att prata lite med en del. Men vi springer väl på varandra på någon ny utställning framöver 🙂

I dag dömer Ad De Bruijn från NL och han ger Allis Champion-titeln. Jättejättejättekul 🙂

Han undrar om jag är uppfödare. Det är vi ju inte ännu men om hon får fina bedömningar (vilket hon ju får) på utställningar och om hcm-testet är ok (hcm=hjärtat) är tanken att vi ska ta kattungar till hösten. Jag tolkar frågan som att han tycker hon ska avlas på 🙂 (Ad De Bruijn är själv uppfödare av brittiskt korthår.)

Vi nöjer oss med lördagen och åker hem. Skönt att komma hem till Michael och de andra katterna. Skönt med sovmorgon idag söndag. Idag åker Michael på bilträff för italienska fordon till Krapperup slott, Skåne. Jag åker till Växjö och en liten träff med vår klubb Calmare kattklubb.

Solen skiner ute – ha en härlig söndag 🙂