I dag tog jag och Allis en tur till Gislaved och utställning hos Dackekatten. Vi åkte vid 6.30 i morse för att hinna ner i god tid innan incheckning stängde 8.30. Packade bilen igår kväll för att bara ta med katten o min väska på morgonen.

När jag åt frukost velade jag om jag skulle göra mig ett par mackor att ta med eller om jag skulle köpa på plats när jag blev hungrig. Bestämde mig för att ta med två mackor med kokt ägg o köpa lunch där.

En mil hemifrån kommer jag på att jag glömt mobilen hemma… Inser att jag inte kommer kunna förmedla mig med Michael som på fredagskvällen åkte norr om Örebro för att köra på ett banmöte med Alfa-klubben. Inser i nästa tanke att jag inte kommer kunna handla något alls under dagen… jag har ju inte fått med mig betalkort heller… Vilken tur att jag gjorde de där mackorna 🙂 Lyckades skramla ihop 25 kr som låg i bilen så jag i alla fall kunde köpa mig lite kaffe under dagen. Och utan mobil ägnade jag tiden åt att läsa programbladet både fram- o baklänges, titta på hockeymatchen Sverige-Norge samt prata med andra trevliga kattägare 🙂

Nåväl, Allis blev ju i Nyköping för två veckor sedan champion. I dag fick hon sitt första CACIB. Jag var lite fundersam hur pälsen skulle bedömas eftersom jag badade henne dagen före utställning. Har inte vågat det så nära inpå tidigare för jag har varit rädd den ska bli för mjuk. Men eftersom vi flyttade för en vecka sedan har det inte funnits tid till kattbad utan det var tvunget att bli kvällen innan. Men – jag fick mycket beröm av domare Lena Chapman för att pälsen var så fint skött och jag måste hålla med – så här bra har nog aldrig Allis päls varit. Hon har alltid fått exelent o beröm för sin päls men jag tycker den varit statisk. Det var den inte nu o den kändes verkligen crispig trots att det har sin mjuka underull. Hittade inte Allis shampo efter flytten så jag inhandlade nytt inför badet. Toppen Djurmagasinet i Nässjö hade dessutom tagit hem chrisp-schampo o chrisp-spray på min förfrågan. Det gillar jag 🙂 Nu har Allis fler o dyrare schampon än jag har… 🙂 Men – det är hon värd den lilla pärlan.

(Eftersom jag glömt mobilen blev det inte heller några foton från denna utställning.)