Allis löpte i maj men eftersom hon var så ung hade vi ännu inte kollat hjärtat. I juni gjordes en hcm-scanning och Allis hjärta är friskt smiley Efter det har vi väntat och väääntat på löp.

I förra veckan var det äntligen dags. Hanen vi tänkt från början var då på husvagnssemester och hade inte möjlighet att träffa Allis. Istället åkte vi till Eivor Lindberg och Bokbackens brittuppfödning i Mölnlycke.

Hanen som Allis skulle få nöjet (tänkte vi) att träffa heter Gemini Di Dworek*PL. En stilig spöktickad choklad. Så snygg, trevlig och mysig. Trots att vi aldrig träffats så kelade och gosade han med mig smiley Den mysgenen vill jag ska nedärvas. Givetvis är han också fritestad från hcm.

Allis var lite mindre intresserad. Fräsig o ilsken mot stackars Gemini. Nåväl, hela arrangemanget var ju helt nytt för Allis så det är väl inte så mycket att säga om. Och paddor sägs ju ha lite mer temperament… Gemini uppvaktade och vi hoppas Allis föll till slut. Det får tiden utvisa… I går, lördag 17 september, hämtade jag hem henne. Om tre veckor hoppas vi se “hallontuttar” som tecken på att det växer bebisar i magen. Vi vet inte om Gemini bär på långhår. Förmodligen blir alla kattungar korthår och eventuellt långhår kommer i så fall som en glad överaskning.

Hos Eivor igår var också Hanna Billfeldt, Billfeldt´s britter, och hälsade på. Kul med kattprat och kattgos.