Ojojoj, nu är det nära 🙂

Allis är stooor och tung. Det är tydligt att hon tycker hon är otymplig nu. Nu gör hon inte många knop. Sover eller ligger och vilar på lite olika ställen. Gärna på liggpuffen. Tänker att det trycker nog inte så mycket på magen utan den formar sig bra efter hennes kropp. Det är nog skönt. Å andra sidan kan hon sedan gå och lägga sig över en tröskel och det kan man ju fundera på hur skönt det är… Men – hon lägger sig väl bara där hon tycker det är bekvämt att ligga. Men det är ju bra hon vilar. Om någon dag kommer hon ha fullt upp att göra som småbarnsmamma 🙂

Vi har ägnat några kvällar åt att klippa pälsen runt tuttarna så det ska bli lättare för bebisarna att hitta maten. Det har fått bli lite varje kväll. När hon tyckt att det varit nog har vi varit nöjda. Ska bara ta en sista kik på det ikväll så jag känner att jag är nöjd med friseringen.

Jag har haft möjlighet att kunna jobba hemifrån några dagar och det känns väldigt skönt. När jag behövt åka iväg har jag stängt dörrar så att Allis har sovrum, kontor (kattbarnkammaren) och hallen att vara i. Gusse och Putte får hålla till godo med kök och vardagsrum. Dörren mellan hall och vardagsrum är en glasdörr och det gör ont i mig när jag stänger och Allis sitter i hallen och tittar på Gusse som sitter i vardagsrummet och tittar tillbaka…och jag åker iväg. Men – skulle förlossningen börja så anser jag att det är bäst för Allis.

Jag tycket att magen sjunkit idag och att hennes juver är liiite svullna. Vi får se hur länge vi får vänta och hoppas allt ska gå bra 🙂