I bolådan kravlar tre nöjda små krabater omkring och mamma Allis är jätteduktig med dom. Det är fantastiskt att en kattmamma bara vet hur hon ska ta hand om sina små. Hon tycker också att det är skönt att ta en liten paus och träffa Putte och Gusse som inte har tillgång att hälsa på kattungarna ännu. I dag, lördagmorgon, fick hon och gamle Gusse fnatt och for runt så mattorna rök. Det var nog skönt att rusa av sig lite efter allt stillaliggande, omhändertagande och matning som är det som gäller i bolådan.

Temat på kullen är klart sedan länge. Eftersom Michael är en riktig “Alfista” så skulle kattungarna heta namn som knyter an till bilmärket Alfa Romeo. Alfa är bilmärket som satsar på fulländad design och modellnamnen klingar vackert Italiensk.

Alfa betyder först, början, begynnelse och passar perfekt till dessa tre – Allis och våra första ungar.

Far: Gemini Di Dworak*PL BSH b

Mor: IC S*Alway´s Allison BLH h 24

Både Gemini och Allis har fina stamtavlor med friska linjer. Båda är HCM-testade med friska hjärtan.

Så låt mig presentera tre ljuvliga små knubbsälar smiley

SE*XLNT Highland´s Alfa MiTo Hane d 24 (rödspotted) MiTo vägde vid födseln 110g och 1 vecka gammal 228g.


SE*XLNT Highland´s Alfa Giulietta Hona b 24 (chokladspotted) Giulietta vägde vid födseln 94g och 1 vecka gammal 215g.


SE*XLNT Highland´s Alfa Giulia Hona b 24 (chokladspotted) Giulia vägde vid födseln 97g och 1 vecka gammal 199g.