Oj vad det händer mycket i bolådan. Våra små-alfor växer och utvecklas så det knakar. Nu är det inte bara äta och sova som gäller utan de är vakna, börjar leka lite med varandra och MiTo söker gärna kontakt med oss när vi sitter vid bolådan.

I torsdagskväll fick farbröderna Gusse 11 år och Putte 10 år titta på kattungarna. Putte gillade inte vad han såg men vår hittekatt är rädd och harig för alla förändringar. Gusse är en lugn och trygg britt och lite mer nyfiken. Han trampade ner med framtassarna i bolådan och luktade in sig på krypen. Så var det bra med det. Putte stannar nu i hallen, tittar in, ryser i hela kroppen av obehag och går iväg…

Det är så mysigt att sitta vid bolådan. Jag tycker mig redan se personligheter i de små liven. MiTo är en liten busig myspropp. Företagsam och framåt undersöker han bolådan och sitter gärna vid kanten och tittar ut. Dröjer nog inte länge innan han börjar hasa sig över kanten… Han busar gärna med sina syskon men allra helst med Giulia. Han kommer gärna fram och vill kela och är SÅ sällskaplig och mysig. Vilken underbar mentalitet. MiTo var sist i skaran att i veckan öppna ögonen på dag 11.

Giulia är den som mest busar med MiTo. Hon är också företagsam och framåt och kelar gärna med oss bara vi inte tar henne ur lådan för då ger hon hals i högan sky. Det är tryggt där i bolådans lilla värld. Giulia är mörkare över ryggen och varmare i sina färger om man jämför med Giulietta. Giulietta är mer spotted än Giulia i sina prickar. Giulietta har alltså mindre prickar. Giulia började öppna sina ögon på dag 9 och var först av ungarna att spinna på dag 14.

Giulietta är en liten söt fröken. Busar inte så mycket (ännu…) men tycker om att putsa sig och göra sig fin. Giulietta är lugnare och mer försiktig än sina syskon. Än så länge… Hon var först ut i syskonskaran att öppna ögonen lite på dag 8. Hon är SÅ söt för hon har nästan alltid tungan lite ute. Var tvungen att fråga vår uppfödare Anna Ek om detta. Detta lilla söta fenomen är ett arv efter morfar GIC S*Applecat Uno men kommer växa bort. Nästan lite synd för det är så galet sött!

Alla tre ungarna tycker om att bli klappade och kelade med. Det är viktigt med socialiseringen och idag har vi socialiserat mycket. Damsugning och besök av barnbarnen Spencer 4½ år och Thea 7 månader. Spencer är så fin med djuren. Thea har hårda nypor och röstresurser så hon fick bara titta. Allis accepterade besök och plock och hade full koll på läget.

MiTo väger idag 325g.

Giulietta väger idag 293g.

Giulia väger idag 284g.

Giulia (vänster) & Giulietta

Giulietta överst & Giulia under