MiTo den tokiga mysproppen sätter fart på tillvaron smiley Sista dagarna har benen vuxit sig långa och gängliga och det är full fart. Nu har jag jullov och ungarna får komma ut ur sin barnkammare som i vanliga fall är kontor. De trivs bra i vardagsrummet och har många saker att sysselsätta sig med mellan sovstunderna.

Gamle Gusse tycker att de små är helt ok. Tror t.om. att han känner sig lite upplivad när han sitter som en bowlingkägla och observerar deras framfart runt omkring honom. Putte som har tyckt att de små krypen bara är otäcka spenderar mer och mer tid med dom. MiTo dristade sig idag till att leka med Puttes svans… gick en stund sen åkte han på däng… smiley

MiTo granskas under lupp av uppfödarkollegor som kommer på besök 6 januari. Vi hoppas han ska utvecklas fortsatt bra och det vore fantastiskt roligt om han får gå i avel.