Giulia MiTo Giulietta

Giulia Giulietta MiTo

MiTo Giulietta Giulia

Det är en utmaning att få tre vildbasar att posera fint och titta åt det håll jag vill samtidigt. Beundrar de som lyckas med denna prestation.

Nu har vildbasarna dagtid tillgång till hela lägenheten men på natten är de i barnkammaren (kontoret) med ett kompostgaller i dörren så att mamma Allis kan komma och gå som hon vill. När jag vaknar till ser jag henne ofta ligga på mattan i hallen och har ett öga på ungarna och ett på mig.

Nu är det fullt ös på ungarna och de springer, hoppar och far som små busfrön ska göra. Trots att det alltid är öppet in till sovrummet har de inte varit där alls mycket förrän i förrgår. Då kom de på hur man klättrar upp i sängen och där var jättekul att busa runt. Sen kom någon tok på att det också var mysigt att kissa i täckena och kattungarna som nu egentligen är rumsrena är från och med nu bannlysta i sovrummet. Här kissas på låda och ingen annanstans. Nu är här fullt ös eller helt medvetslös då de somnar antingen i sin favorithörna i vardagsrummet eller precis där ork till lek tar slut smiley

Giulia väntar på att rätt ägare ska höra av sig.

MiTo väntar på att rätt ägare ska höra av sig.

Giulietta är tingad och kommer flytta till Alice & Johan i Göteborg.

Ungarna är klara att flytta tidigast 11 februari.

Giulia (halvt om halvt tingad)

MiTo (såld)


Giulietta (såld)